#EnWatDoeJij?

Fiets je mee naar de maan?

Samen met de grootste werkgevers in Utrecht Oost gaan we de afstand tot de maan afleggen, op de fiets. Fiets je mee?

Van 1 maart t/m 14 mei 2020 gaan de Universiteit Utrecht, het UMCU, a.s.r. verzekeringen en Hogeschool Utrecht meedoen aan de ik fiets challenge. Samen gaan we proberen 384.000 kilometer op de fiets af te leggen. Dat is ruim 9.000 keer op en neer van Utrecht Oost naar Amersfoort. En één enkeltje naar de maan.

Wanneer de challenge op 14 mei {Fiets naar je Werkdag} is gehaald, worden er per organisatie 10 uitgebreide lunches voor 2 personen verloot. De lunches vinden plaats bij de deelnemende organisaties. Zo krijg je een kijkje in de keuken bij de buren.

De ik fiets app
Meedoen doe je door je aan te melden voor de ik fiets app van de provincie Utrecht. In deze app worden fietsritten geregistreerd en ontvang je punten voor iedere fietskilometer. Deze punten kun je tussentijds inleveren bij winkels als Decathlon, Kuyichi of goede doelen als Vrienden UMC Utrecht of het Prinses Máxima Centrum. Wil je meer weten over hoe de app werkt? Kijk dan even op de ik fiets website.

Meld je aan
1 Download de Ik fiets app in de Apple Store of Google Play Store.
2 Maak een account aan in de app via de knop ‘Registreren’ en vul jouw gegevens in.
3 Het ingevulde e-mailadres en wachtwoord vormen jouw inloggegevens.
4 Ga naar ‘Instellingen’, klik op ‘Actiecode’ en vul daar ‘hufietst’ in.
5 Accepteer de groepsuitdaging ‘Fiets samen van Utrecht Oost naar de maan’.
6 Start met fietsen! (let op: de teller loopt vanaf 1 maart).

De campagne, de challenge en de app zijn een initiatief van de provincie Utrecht. De universiteit is hier geen eigenaar van. Voor vragen over de registratie, punten sparen of privacy, raadpleeg de ik fiets FAQ.

Poster-Ikfiets-USP-page-001