Afstandsonderwijs

Online proctoring (toetsen in het buitenland of thuis)

Online proctoring, oftewel thuistoetsen via digitale surveillance, wordt niet meer standaard toegepast als vorm van toetsing. Binnen de HU wordt deze vorm van toetsing alleen nog ingezet bij studenten in het buitenland en topsporters. De Examencommissie bepaalt wanneer deze vorm van toetsing ingezet mag worden; hier is ook altijd een officieel besluit voor nodig! 

Heb jij toestemming gekregen om jouw toets op afstand te maken via Proctorio? Onderaan deze pagina vind je de benodigde documenten om jouw toets met Proctorio te kunnen maken. 

Privacy

De HU heeft afspraken gemaakt met Proctorio over privacy. Deze afspraken voldoen aan de privacywetgeving die geldt binnen de Europese Privacywetgeving. Deze afspraken wijken af van de privacyverklaring die je zult vinden op de site van Proctorio omdat die is gebaseerd op de regelingen in de VS. In de privacyverklaring onderaan deze pagina leggen we deze afspraken uit. Wil je meer weten over je privacy, kijk dan bij de veelgestelde vragen. 

Heb je nog vragen?

Voor algemene vragen, mail naar toetscentrum@hu.nl.

Chatsupport Proctorio

Neem bij technische problemen en vragen bij gebruik Proctorio contact op met de Engelstalige chatsupport van Proctorio. De support is beschikbaar in Chrome na de installatie van de proctorio plug-in.

Start live support chat

Als Proctorio je écht niet kan helpen:

  • Bij hardwareproblemen neem contact op met de HU-helpdesk 088-4816666 optie 6. (ma-vr, 8-17 uur) De hulpmogelijkheden zijn beperkt want jouw PC is geen HU-apparaat 
  • Andere problemen: onlinetoetsing@hu.nl (ook tijdens de toets)

Handleiding, regeling en documentatie

Nog geen antwoord gevonden op jouw vraag?

enEnglish