Digitale Onderzoeksomgeving
Creatief samenwerken (MURAL)

Creatief samenwerken (MURAL)

Lees onderstaande informatie volledig door zodat je zo snel mogelijk verantwoord aan de slag kunt gaan met het gebruiken van MURAL.  

Wat is MURAL?

MURAL is een digitale manier om online op een efficiënte en leuke manier samen te werken. Van het opzetten van brainstormsessies tot het bijhouden van sprint planningen – MURAL is veel meer dan een whiteboard. Gebruik digitale post-its, grafieken of zelfs vooropgezette formats om samen te werken en bijvoorbeeld input op te halen. 

Meer informatie

Belangrijke informatie voordat je met MURAL begint

FAQ's MURAL, vragen, trainingen, video's

In de Self Service Portal van de HU kun je veel FAQ’s m.b.t. MURAL vinden.

Heb je een ander soort vraag kijk dan in “Hoe krijg ik zo snel mogelijk antwoord op mijn MURAL vraag?” voor de verschillende mogelijkheden hoe je zo snel mogelijk een antwoord op deze vraag kunt vinden, via FAQ’s  van MURAL, een vraag te stellen binnen de Peer Support Group van de HU/MURAL, chatten met MURAL.

Een training nodig: Volg dan de starterstraining: HU training MURAL

MURAL leren nog beter te gebruiken via MURAL Learning. Mural Learning is de opleidingsomgeving van MURAL. Hier kun je met korte video’s alle functionaliteiten van Mural leren.

Privacy en integer gebruik van MURAL

De richtlijn rondom privacy en MURAL vind je in de Self Service Portal, kennisitem ‘Privacy

Aanvragen MURAL

Hoe je toegang tot MURAL kan aanvragen is beschreven in een kennisitem in de Self Service Portal: Toegang tot MURAL aanvragen/krijgen.

Contact

Voor specifieke vragen, die via de hierboven voorgestelde wegen niet beantwoord zijn, kun je contact opnemen met het team Research Support & IT, via een mail naar onderzoeksupport@hu.nl