Wie zijn wij?
Gender & Sexuality Alliance

Gender & Sexuality Alliance

Wij zijn de GSA (Gender en Sexuality Alliance) van de Hogeschool Utrecht. Samen zorgen wij ervoor dat alle studenten en docenten van de HU zich veilig en geaccepteerd voelen, ongeacht hun seksualiteit en/of genderidentiteit. We willen het bewustzijn over lhbtiqa+ kwesties op onze hogeschool vergroten en doen dit door het organiseren van events, zoals Coming Out Day en Paarse Vrijdag. Daarnaast organiseren we laagdrempelige sociale activiteiten voor de lhbtiqa+ gemeenschap van de HU. Op dit moment zijn wij voornamelijk online maar hopelijk zijn wij binnenkort weer live op de HU!

Wil je met ons in contact komen of meedoen?
Check deze linktree met links naar al onze socials en meer! Hier vind je onze Instagram, onze Whatsapp groep waar je gezellig in kan kletsen en een Microsoft teams omgeving waar we snel activiteiten in gaan plannen, iedereen is welkom! Ook zijn we altijd nieuwe leden met organisatietalent!

ContactStuur de GSA een berichtje op gsa@hu.nl of neem contact op via onze instagram

Meer weten over de GSA? Lees dan verder via:

HUontwikkelt 

Trajectum

WorkPlace Pride

In oktober 2022 heeft de Hogeschool Utrecht de WorkPlace Pride-overeenkomst ondertekend. Benieuwd wat erin staat? Zie voor informatie over WorkPlace Pride de website van deze internationale organisatie. Hieronder kan je de overeenkomst downloaden.

Bijlagen