Verbreding
Verbreding

Verbreding

Voor alle studenten die zich naast hun studie extra willen inzetten voor maatschappelijk en/of persoonlijk relevante onderwerpen, zijn er verbredende honourstrajecten en -projecten. Deze zijn toegankelijk voor iedereen (ook voor eerstejaars en internationale studenten) en bieden de unieke kans om met studenten en docenten van andere vakgebieden in aanraking te komen. Elke cursus is gericht op thema’s en vaardigheden die bruikbaar zijn in persoonlijke en professionele sfeer. Deze vorm van Honours laat zien dat jij je kennis en vaardigheden wilt verbreden door verder dan je eigen vakgebied te kijken. Ben jij klaar om je perspectief te verbreden? Kijk dan hier even rond en schrijf je in!

Startend in periode A

Startend in periode B

Startend in periode C

Startend in periode D

Hele jaar door

Projecten

Wil je in één oogopslag zien welke honourstrajecten er in 2020-2021 worden aangeboden? En wil je weten welke docenten de trajecten geven? Kijk dan in het Honours jaaroverzicht: Verbredende honourstrajecten voor studenten uit de hele HU 2021-2022 versie 20 september 2021

Deze verbredende trajecten staan open voor studenten van alle opleidingen!

Meer info over de afzonderlijke trajecten vind je op de website. Wil je meer weten, mail dan even naar de betreffende contactpersoon.