Opdrachtgevers
Fit for the Floor

Fit for the Floor

Naam organisatie: Fit for the Floor
Sector: zorginnovatie
Aantal medewerkers: 1
Organisatieonderdeel: Het Beste Zorgidee van 2017 (ONVZ)

De studenten hebben een zeer nuttig adviesrapport voor mij geschreven. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat ik verder in contact ben gekomen met verloskundigen, die door zwangere vrouwen toch, zo blijkt uit het onderzoek, als meest betrouwbaar worden gezien. Via deze verloskundigen heb ik de pilot, die op dit moment loopt, verder kunnen promoten en veel aanmeldingen ontvangen! Het onderzoek toonde aan dat  er veel behoefte is aan een online beweegprogramma. Dit houdt mij gemotiveerd ‘Fit for the Floor’ tot een succes te maken! “     – Floor Wijma, Fysiotherapeut en initiatiefneemster app


Vraagstuk

Fysiotherapeute Floor Wijma heeft een oefenprogramma bedacht waarbij net bevallen vrouwen al na een week weer kunnen beginnen met trainen. Dit programma richt zich op vrouwen die weer op een verantwoordelijke wijze terugkeren in hun sport na de zwangerschap.

Het was aan de studenten om een positionering voor Fit for the Floor te bepalen. Dit werd gedaan door een onderzoek te doen naar: “Hoe kan Fit for the Floor zich het best positioneren op de Nederlandse markt, specifiek gericht op regio Utrecht?”

Het Scompany Team, blok A 2018/2019: Emma Oechies, Gesille Hijgen, Manon Brunott en Megan Broeder